Benvinguts al blog d’ESEC

Benvinguts al blog d’ESEC

Volem donar-vos la benvinguda al nostre estrenat blog, un espai de comunicació obert on podreu adreçar-vos per conèixer tota la informació del nostre centre de formació, amb notícies i dades destacades del sector, consells i assessorament, i òbviament, les últimes novetats dels cursos que us oferim a ESEC. Amb més de cinquanta anys de trajectòria en aquest món, oferint a tothom qui ho ha necessitat les eines per formar-se en el món laboral i empresarial, a ESEC volem seguir esdevenint un centre de confiança per a tots els vallesans que vulguin aprendre i viure una experiència formativa diferent, fonamentada per la qualitat i diversitat del nostre ampli servei.

formacio-sabadell-2

Les necessitats actuals de la població per accedir al món laboral i les pròpies exigències i demandes d’aquest, front l’allau de professionalitat necessària per mantenir-nos i explorar nous horitzons, han provocat una creixent vessant cap a la recerca de formació que esdevingui instrument per aconseguir-ho. Un compromís que amb molta responsabilitat prenem tots els qui formem ESEC, per vetllar per la vostra formació i satisfacció a l’hora d’assolir les vostres metes i gaudir dels coneixements que han d’assentar les bases del vostre futur professional.

Amb la inauguració d’aquest blog, nova eina de comunicació fluida i amena, esperem que seguiu coneixent tot el què us podem oferir des del nostre centre de formació i, a la vegada, descobriu informació òptima i interessant.

La passió que mou  a l’equip d’ESEC, per donar servei a totes aquelles persones que volen continuar fent un pas endavant en la seva formació, és el motor clau que ens ha permès seguir sent un centre de referència a Sabadell, però també per a tot el Vallès. Una tradició que volem seguir mantenint molts anys perquè, com dèiem, ens apassiona la nostra tasca i ens omple de satisfacció formar part de les victòries i èxits dels nostres alumnes. Esperem que ens ajudeu, també, a fer d’aquesta experiència que iniciem avui, un camí conjunt i cooperatiu on tots hi teniu cabuda i on podeu donar-nos la vostra opinió i fer suggeriments respecte d’allò que us inquieta, o sobre aquells temes que us interessin.

Preparats per gaudir junts d’aquesta nova vivència?

formacio-sabadell-9