Nou curs: Finances per a no financers

Nou curs: Finances per a no financers

Diuen que el saber no ocupa lloc, però si que és cert que esdevé impossible adquirir-lo tot. Ser una eminència en un camp concret s’hi acosta, però dominar a la perfecció tots els secrets de totes les branques és una missió només a l’abast de molt pocs escollits. Des d’ESEC Centre Formació, però, volem donar una oportunitat a tots aquells qui creuen que poden sobreposar-se a aquesta tessitura i seguir aprenent per dominar altres àrees del coneixement que els han sigut vetades amb anterioritat, o no han tingut possibilitats d’adquirir-les.

El món de les finances, per exemple, és molt complex i afecta a moltes altres esferes de la societat. La seva incidència en camps com la política, l’oci o la cultura és palpable, de la mateixa forma que, òbviament, ho és per al propi sector de l’economia. No cal anar a buscar a grans genis economistes per saber que tots, alguna vegada, ens hem de posar a fer números i veure les conseqüències que se’n deriven d’aquests. Sense ser financers, ens veiem en la necessitat d’ocupar aquest perfil professional en molts moments de la nostra vida. Per això, perquè és un tema conflictiu, del què depenen moltes altres coses que poden tenir certa repercussió en el nostre dia a dia, des d’aquesta nova entrada del nostre blog d’ESEC Centre Formació, us presentem el curs Finances per a no financers.

Saber fer l’anàlisi corresponent i diagnosticar la presa de decisions adequades per a l’èxit del nostre propòsit, o preveure’n les conseqüències que se’n poden derivar, serà possible gràcies a aquest curs i a les oportunitats que us planteja.

formacio sabadell financer per a no financer

Seguint la nostra ferma voluntat de no deixar de donar-vos la possibilitat d’aprendre i adquirir els coneixements necessaris per afrontar les exigències laborals de la societat actual amb una formació de qualitat, amb el curs de Finances per a no financers, volem ajudar-vos a dominar les diferents eines financeres per a que sigueu capaços d’aplicar-les en les vostres rutines, personals o laborals, i gaudiu de les habilitats necessàries per interpretar com afecten aquestes decisions en els resultats econòmics i financers.

Balanços de situació, comptes de guanys i pèrdues, rendibilitat econòmica… i molts altres aspectes entorn aquesta temàtica, vinculada principalment al món empresarial, que us catapultaran al seny del coneixement, però també us obriran noves perspectives d’enteniment que us permetran millorar la vostra capacitat de reacció i sobreposar-vos, abans que ningú, a possibles problemes que en puguin sorgir, demostrant que esteu capacitats per fer un pas més en la vostra escala laboral i ser tingut en compte en la presa de decisions. ¿Per què no?

Si voleu saber més sobre el temari que tractarem en aquest nou curs docent, o voleu informar-vos sobre la resta d’opcions que us proposem des d’ESEC Centre Formació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us proporcionarem tot el què necessiteu saber sense cap mena de compromís.

esec cursos formacio sabadell