Nou curs: Introducció al Twitter

Us donem la benvinguda una entrada més al nostre blog d’ESEC Centre Formació, centre de formació de referència del Vallès a Sabadell. En la nostra missió de seguir-vos oferint la formació actual necessària per fer front a les demandes presents en la societat d’avui en dia, des de ESEC Centre Formació volem presentar-vos un nou curs intensiu que oferirem al nostre centre aquest proper mes de març perquè apreneu, en una sessió, tot el què necessiteu per donar ales al vostre Twitter, tant a nivell personal com com a eina professional per a potenciar la presència de la vostra empresa a les xarxes socials.

La necessitat actual d’afrontar, sobretot, el món laboral amb les aptituds apropiades i fonamentals per assolir noves metes i objectius és, des de fa molts anys, la nostra màxima a coronar, oferint sempre materials i recursos adequats a les demandes de la societat i de la mà dels millors professionals del seu camp, per complir amb aquesta missió i cobrir amb esmera la satisfacció personal i professional dels nostres estudiants.

Gràcies a la Gemma Mompart, la nostra docent especialista en comunicació publicitària i experta en xarxes socials i Community Management, realitzant aquest curs aconseguireu aprendre les nocions vitals per fer un ús correcte de Twitter i saber com interactuar amb els vostres seguidors en base al caràcter que vulgueu donar-li a aquest perfil social. Quins continguts hem de crear per captar l’atenció de la nostra comunitat? Quina és la forma més adient de presentar-los? Puc posicionar la meva marca i comunicar els meus productes i serveis? Totes aquestes preguntes i moltes més, veuran resposta en aquest curs d’introducció al Twitter que realitzarem a ESEC Centre Formació.

La irrupció de les xarxes socials com a principal eina comunicativa i intercanvi d’opinió ha assentat les bases d’una nova política d’acció per part dels agents que s’interrelacionen en un món globalment unit. La massificació, alhora, d’aparells tecnològics connectats les 24 hores del dia a aquestes fonts de comunicació, també ha modificat els patrons de comportament i ha significat un canvi radical en les maneres de fer de tots i cadascun de nosaltres.

community manager sabadell

La tasca, per als menys moderns, suposa cert esforç per entendre què significa la pròpia xarxa i totes les possibilitats que aquesta oferta a nivell empresarial; una activitat que s’ha d’encarar amb ganes i voluntat d’aprendre. Esperem haver-vos animat a formar part del curs si voleu conèixer més sobre Twitter i començar a desenvolupar-vos en el món de les piulades i els hastags.

Trobareu més informació sobre aquest o qualsevol altre curs dels que oferim a ESEC Centre Formació, a la nostra pàgina web o atansant-vos a les nostres instal·lacions os us ampliarem tota la informació que necessiteu, sense cap tipus de compromís.

esec cursos formacio sabadell