Cursos online: Avantatges d’una formació a distància

Cursos online: Avantatges d’una formació a distància

Els avenços permanents en la societat del coneixement porten de manera imperiosa a un augment en la demanda de una millor formació i capacitació dels professionals. Ja sigui per motius laborals de l’empresa, per la necessitat d’una actualització professional, o merament personals; per poder respondre a les exigències d’un mercat cada vegada més competitiu, és necessari complementar la nostra formació de base amb les novetats actuals que s’adapten al nostre marc d’acció. Llavors és quan, en aquestes exigències de compaginar vida personal amb vida professional i afegir-hi un tercer element com és l’educació, que el factor a distància facilita la possibilitat de no perdre el fil i seguir una formació contínua.

Format a distancia amb la nostra oferta de cursos online. Aprèn amb la màxima flexibilitat horària i amb els continguts més actualitzats del sector formatiu

La formació en línia i a distància no només facilita l’accés a l’educació a totes aquelles persones que no poden acudir a classes presencials, sinó que aporta tot un seguit d’avantatges que no ofereix la formació presencial. Els moments que vivim encara actualment, encara que semblen anar millorant, on la precarietat econòmica, la pujada de les taxes, la major dificultat per aconseguir beques, la necessitat de compaginar feina i estudis… impedeixen gaudir plenament d’una formació presencial i constant, s’han convertit en motius suficients que han promogut el moviment entre alumnes i estudiants a interessar-se per la formació de cursos online.

cursos online sabadell

A ESEC Centre Formació som conscients de totes aquestes limitacions que ens ofereix la societat d’avui en dia i per això, com a centre de formació de referencia a tot el Vallès, ens hem especialitzat en l’oferiment de cursos online de tota mena, per a totes aquelles persones que es trobin front aquests impediments, però vulguin gaudir de les mateixes oportunitats que la resta per aprendre o perfeccionar algun aspecte del seu ensenyament. Per tot això, avui al nostre bloc, us volem presentar els principals avantatges que té la formació en línia i a distància i animar-vos a provar l’experiència amb els cursos i programes online d’ESEC Centre Formació.

  1. Flexibilitat horària

Els cursos de formació en línia no entenen d’horaris, estan oberts les 24 hores. Aquest és un dels principals avantatges que ofereixen front l’ensenyament presencial. Aquesta flexibilitat horària ens permet estudiar quan vulguem i marcar el nostre propi ritme d’aprenentatge, compaginant els estudis amb la vida laboral i personal.

  1. Sense sortir de casa

La formació online tampoc entén de fronteres. No importa on ens trobem, l’únic que necessitem és un ordinador amb connexió a Internet i entendre, en cas que sigui a l’estranger, l’idioma amb què s’ofereix el curs. Aquesta modalitat suposa, a més, l’oportunitat d’interectuar amb gent d’arreu del món.

  1. Àmplia oferta d’estudis

Una altra de les claus de l’èxit de la formació en línia i a distància es troba en la àmplia oferta de cursos que podem trobar. Els centres de formació, donada la demanda actual i les necessitats de mils de milers de persones, ens hem vist amb la responsabilitat i el compromís d’haver d’ampliar l’oferta de cursos a impartir.

  1. Continguts actualitzats i varietat de formats

Els centres de formació en línia poden presumir de disfrutar de l’actualització constant i immediata dels seus continguts, cosa que la no permet de la mateixa manera la formació presencial. A través de l’ordinador, es creen continguts interactius que possibiliten integrar diferents suports d’aprenentatge (textos, imatges, vídeo i so) que enriqueixen els programes formatius i ofereixen moltíssimes més possibilitats addicionals a les de la formació clàssica. Avantatge que en comporta un altre: l’accés a noves tecnologies i eines de comunicació amb les quals aprendre a manejar-se.

  1. Interacció immediata amb el món laboral

Si l’estudiant treballa al mateix temps, la formació en línia li dóna l’oportunitat d’aplicar els coneixements apresos en el curs de manera immediata en les tasques professionals del dia a dia.

  1. Disciplina i organització

La formació mitjançant cursos online requereix d’altes dosis de disciplina i organització per part de l’estudiant. Aquestes qualitats són sovint molt ben valorades per les empreses.

Esperem que tingueu en compte tots aquests beneficis i que continueu informant-vos dels cursos que podem oferir-vos des d’ESEC Centre Formació, ja siguin cursos en línia o presencials, per seguir ampliant la vostra formació de la manera que us sigui més còmoda. Us esperem al proper post del nostre bloc, fins aviat!