ESEC una experiència de qualitat

ESEC una experiència de qualitat

Estudiar i formar-se. Quelcom que des de que som ben petits aprenem cada dia. Anar a l’escola, començant per preescolar i continuar avançant en els estudis: primària, secundària, batxillerat, graus de formació, universitat… Si ho comptem bé, podem arribar a viure formant-nos gairebé trenta anys de la nostra vida. Passada l’educació obligatòria, tots aquells que volem seguir ampliant els nostres coneixements podem destinar, ben bé, deu anys més d’estudis entre carreres, especialitzacions i doctorats. La formació, doncs, és quelcom necessari i, fins i tot, apreciat. Més enllà, com dèiem, d’aquestes obligacions inicials que tots solem odiar sent infants, quan arriba el moment d’haver de decidir el nostre futur, deixant enrere el nen que portem dins i traient a la llum la persona adulta en qui ens hem de convertir, clarament, aquesta predilecció per escollir el que nosaltres volem i no allò al què els demés ens obliguen, sembla trencar els esquemes establerts i motivar les ganes i l’ímpetu de no deixar de conèixer i descobrir nous secrets i inquietuds que, a més, ens serviran per utilitzar-los en una altra extensa etapa de la nostra vida: l’etapa laboral o professional.

centre de formacio sabadell aula de informática

Els anys de formació ens van nodrint i oferint possibilitats per encarar amb propietat la carrera professional que ens durà a un nou escenari lluny d’escoles, universitats i centres de formació; i on haurem de fer un llarg viatge de molts més anys, en els quals seguirem extraient-ne aprenentatges i moralitats durant el camí, i que ens serviran com a pilar fonamental on edificar una vida plena.

L’oferta de cursos formatius més extensa del Vallès, amb els nostres trets característics: innovació, vocació de servei i passió per la formació

Donada la vital importància d’aquesta primera etapa d’ensenyaments i aprenentatges que ens ajudaran a enfrontar un futur segur i amb garanties, des d’ESEC Centre Formació, volem presentar-vos les credencials d’un centre de formació a Sabadell bolcat en oferir totes les possibilitats adequades a aquelles persones que volen seguir ampliant els seus coneixements, ja sigui per curiositat o necessitat, gaudint d’una experiència única i de qualitat. A ESEC Centre Formació vetllem per una educació virtuosa i personalitzada, amb l’oferiment de desenes de cursos especialitzats que s’adapten a les demandes de la societat actual per aconseguir enfocar i perfeccionar les nostres habilitats. A més a més, sabent que aquests aprenentatges es poden donar força anys després d’haver cursat els estudis pertinents, que avui resten obsolets, i que no és el mateix afrontar posar-se a estudiar quan ja ens trobem ficats en matèria o més enllà en el temps, a ESEC Centre Formació, us oferim un centre de formació on aprendre, però també on gaudir d’aquest aprenentatge com una experiència totalment diferent. De la mà de docents experts en les assignatures a tractar al curs, elaborats amb tota la intenció de vetllar per un aprenentatge de qualitat, a ESEC Centre Formació gaudireu de totes les facilitats per especialitzar-vos en tot allò que us queda per acabar d’assolir, juntament amb companys que senten les mateixes ganes que vosaltres per explorar aquesta via que heu escollit, i donar resposta a totes les preguntes i dubtes que teníeu en un centre de formació que compta amb totes les comoditats a les seves aules i que es consolida pels valors que regeixen la seva filosofia: innovació, vocació de servei i passió per la formació.

Si voleu viure una experiència diferent i deixar de pensar en haver d’estudiar quelcom avorrit i pesat, ESEC Centre Formació. Entre tota la nostra oferta trobareu el curs, o cursos, adequats a la vostra mida i gaudireu d’un ensenyament de qualitat que us serà profitós en aquest llarg recorregut que seguim elaborant dia a dia en el món professional, per intentar arribar una mica més lluny i disfrutar de la feina que fem.