Nou curs: Mindfulness, gestió de l’estrès

Nou curs: Mindfulness, gestió de l’estrès

El ritme de vida actual ens porta a tractar i haver d’afrontar extrems perillosos. Sovint el frenetisme d’haver d’anar d’aquí cap allà i ocupar-nos no només d’allò que succeeix a la feina, sinó també dels maldecaps que poden donar-se a casa, amb la família, o petits enfrontaments amb els amics. Són, com dèiem, petites situacions que sense haver de suposar un gran què, sumen. Sumen tensions i malestars que s’acumulen, sense gairebé adonar-nos, en les capes més profundes del nostre interior. Intentem no fer-les sortir i ocultar-les rere somriures i sobreesforços que ens obliguen a acceptar que estem bé, quan no és així. Concretament, l’estrès és una d’aquestes condicions que, en cap situació, hauríem d’assumir com a normal i per la qual tots i totes hauríem de tenir la possibilitat de gaudir de les eines indispensables per lluitar contra ella.

Mindfulness sabadell

Preocupació, sensibilitat, ansietat, irritabilitat, desànim, manca de confiança… Totes elles són la constatació real d’aquest estrès que patim avui en dia per haver de fer front a massa coses que absorbeixen la nostra atenció i energies.

Detecta i elimina les emocions negatives per tal d’assolir un estat emocional òptim que et permeti rendir al màxim

La necessitat de tenir aquestes eines que ens ajudin a avaluar amb antelació l’acumulació d’estats negatius i saber com eliminar-les és vital per a qualsevol individu. Ja no només per les conseqüències personals que comporta, sinó també per totes les repercussions que es poden succeir en un entorn laboral. Normalment els éssers humans som éssers racionals que ens adonem del què succeeix al nostre entorn i, quan a la feina, algú actua de forma diferent, sabem que és perquè alguna cosa no va bé.

Des d’ESEC Centre Formació, centre de formació de referència del Vallès a Sabadell, volem ajudar-vos a trobar els mecanismes que us serveixin per pal·liar aquestes emocions i frenar tots aquests estats de caire negatiu que ens assolen, per això em volgut comptar amb l’experiència de Jordi Pagès, psicòleg, consultor i formador, per oferir aquest curs de gestió de l’estrès, perquè apreneu a explorar la vostra ment de forma més eficaç i tingueu a mà la capacitat de respondre amb les adequades estratègies les situacions tan complexes generals i el ritme de vida modern que hem d’afrontar. Un curs de desenvolupament personal i professional, doncs no oblidem que aquestes rutines són aplicables a l’estat individual de les persones, però també a buscar major eficàcia i augmentar el benestar dels nostres treballadors si considerem que la feina que realitzen els pot influir d’aquesta manera. Un curs on aprendre a focalitzar l’atenció, reconèixer els hàbits que mantenen l’estrès i aprendre a canviar-los i a desenvolupar les habilitats crítiques per a millorar la gestió de l’estrès, prenent consciència.

Adquireix aquests mecanismes al curs de Mindfulness d’ESEC, impartit pel psicòleg, consultor i formador Jordi Pagès

Contenir aquests estats no és res que comporti beneficis positius a ni a curt i, molt menys, a llarg termini, per la qual cosa restablir-los i acabar amb ells és la millor forma de seguir endavant i gaudir d’un plena i de qualitat.

Si voleu més informació sobre aquest curs que us oferim a ESEC Centre Formació, o qualsevol altre programa del nostre centre de formació, us animem a posar-vos en contacte i a demanar-nos qualsevol dubte que tingueu sobre ells sense cap tipus de compromís.