ESEC, multiplicitat per formar-se

ESEC, multiplicitat per formar-se

A ESEC Centre Formació fa anys que vetllem per oferir a la societat les eines indispensables i requerides que permetin a aquesta ser capaç de gaudir d’una educació virtuosa i efectiva, amb l’oferiment de desenes de cursos especialitzats que s’adaptin a les demandes actuals per aconseguir millorar i treure a la llum les seves habilitats més ocultes. Centre de formació de referència a Sabadell des de fa vàries dècades, a ESEC Centre Formació hem traçat un recorregut que ha canviat molt des dels seus inicis, sempre cap a millor, i que ens ha portat per molts camins, alguns més plaents i d’altres complicats que, de moment, tenen la seva arribada a un punt concret: on ens trobem a dia d’avui.

Disposem de quatre modalitats de formació: els cursos oberts, els cursos online, l’aula oberta i els cursos In-Company

L’evolució social és la que ha marcat la línia a seguir i la que ha determinat els èxits d’ESEC Centre Formació, com a centre de formació de la comarca. La introducció de noves tecnologies i la necessitat de molts estudiants de compaginar la vida laboral amb la personal, han provocat que aquesta trajectòria educativa s’hagi hagut d’adaptar als canvis, oferint diverses maneres que possibilitin encabir-ho tot en les 24 hores que té el dia, deixant, a part, les respectives estones d’oci i entreteniment.

formacio sabadell 2

Es per tot això, pel què a ESEC Centre Formació, us oferim diverses tipologies d’aprenentatge adaptades, cadascuna d’elles, a les vostres necessitats; des de cursos online a distància fins els clàssics cursos presencials tutoritzats. Així doncs, a continuació, des d’aquesta nova entrada al nostre bloc, volem presentar-vos els diferents tipus de cursos que oferim al nostre centre de formació, i possibilitar-vos totes les eines per no haver de deixar enrere mai la vostra educació. Les excuses de falta de temps, avui en dia, ja no serveixen i només ens cal la voluntat i les ganes de seguir endavant en aquesta faceta personal per adquirir els coneixements i aptituds necessàries que faran de tots i cadascun de nosaltres, allò que sempre hem volgut ser.

  1. Cursos oberts

Àmplia varietat de cursos presencials amb els programes formatius més adequats per a empreses i persones.

  1. Cursos online

Formació interactiva i personalitzada que facilita als alumnes la seva pròpia trajectòria d’aprenentatge.

  1. Cursos In-Company

Formació a mida, pensada i dissenyada per a les empreses, ja sigui realitzada a les instal·lacions d’ESEC Centre Formació, a les pròpies de l’empresa en d’altres espais.

  1. Aula oberta

Una manera d’aprendre al nostre ritme, de forma flexible, escollint els horaris i dies que més ens convinguin, i sabent que sempre comptarem amb un tutor per comentar els dubtes i ampliar coneixements.

L’oferta més àmplia de cursos formatius a la ciutat de Sabadell.

Si voleu seguir formant-vos i per les vostres possibilitats necessiteu una opció personalitzada que s’adapti a les vostres exigències, sense deixar de viure una experiència formativa eficient i deixar de pensar que estudiar és quelcom avorrit i ensopit, a ESEC Centre Formació vetllem per la vostra educació, tenint en ment sempre una altra màxima indiscutible: la vostra satisfacció plena. Adreceu-vos a la nostra pàgina web i consulteu l’àmplia oferta de cursos que hi trobareu segons les diverses modalitats d’aprenentatge, o visiteu-nos a les nostres instal·lacions. Segur que d’entre totes les nostres proposicions trobareu el curs, o cursos, adequats a la vostra mida i gaudireu d’un ensenyament de qualitat, profitós i avantatjós per seguir ampliant els vostres coneixements i descobrint tot allò necessari en la vostra vida personal i laboral.