Nou curs: L’art del lideratge. Com construir equips d’alt rendiment

Nou curs: L’art del lideratge. Com construir equips d’alt rendiment

Us donem la benvinguda una entrada més al nostre bloc d’ESEC Centre Formació, centre de formació de referència del Vallès a Sabadell. En la nostra missió per seguir-vos oferint la formació actual necessària i fer front a les demandes del mercat laboral d’aquesta societat exigent i competitiva, des d’ESEC Centre Formació volem presentar-vos un nou curs intensiu, presencial un únic dia, que oferirem al nostre centre el proper dilluns 14 de març on, en una sola sessió, aprendreu tot el què necessiteu per enfortir les vostres dots de lideratge a l’empresa i construir equips d’alt rendiment que us permetin, tant a nivell professional com a títol particular, potenciar la presència de la vostra empresa al mercat actual, així com augmentar la vostra confiança i credibilitat per combatre la fèrria competència i seguir assolint nous reptes i metes.

Format per dirigir i construir un equip d’alt rendiment per posicionar la teva empresa com a líder en el mercat d’avui dia.

La necessitat actual d’haver d’afrontar situacions de tota mena, que requereixen de mesures dràstiques i, sobretot, d’actitud, en un món laboral on sense les aptituds apropiades i fonamentals per assolir noves metes i objectius, és gairebé impossible triomfar; aquest nou curs d’ESEC Centre Formació: L’art del lideratge. Com construir equips d’alt rendiment, pretén ser l’eina que us ajudarà a aconseguir-ho i a assentar les bases perquè pugueu coronar la missió de la vostra empresa, amb la satisfacció que espereu, gràcies als millors professionals del seu camp, que acudeixen al nostre centre de formació a Sabadell, per fer-ho possible.

Propietaris, directors, caps d’àrea, comandaments i, en general, qualsevol directiu i professional que vulgui millorar el seu lideratge i construir un equip motivat, compromès i d’alt rendiment; té en aquest curs l’oportunitat perfecta per afilar la seva experiència i aconseguir els objectius de futur que la seva empresa necessita per seguir llaurant un camí sembrat d’èxits.

Descobreix i potencia les dots de líder en el curs de mans del responsable del servei de recursos humans del Centre Metal·lúrgic: Sr. Pere Gómez

Woman leading three colleagues on rock, pointing

Gràcies al Sr. Pere Gómez, el nostre docent especialista, responsable del servei de recursos humans del Centre Metal·lúrgic, consultor, formador i coach d’executius i d’equips; realitzant aquest curs: L’art del lideratge. Com construir equips d’alt rendiment, aconseguireu descobrir i potenciar les dots de líder que tots podem portar dins quan són necessàries de treure, amb astúcia i cura, per generar el context de coresponsabilitat i compromís que requerim del nostre equip, promoure l’entusiasme i la implicació dels nostres col·laboradors i, en definitiva, millorar la unió entre tots els membres per fer vàlida aquesta gran fita empresarial, que no és altra que la consecució de tots els seus objectius per continuar millorant i ampliant la seva repercussió.

Tot això i molt més, podreu aprendreu en aquest curs que realitzarem a ESEC Centre Formació. Les demandes cada cop més exigents de la societat han provocat la caiguda de moltes empreses per la falta d’ímpetu i de direcció i control d’aquelles persones qui, suposadament, havien de manegar la situació en aquests moments tensos i decisius, però que, finalment, no van saber fer-ho. Treure a la llum aquestes dots de lideratge i adquirir els coneixements pràctics indispensables per esdevenir l’empresari que els nostres treballadors necessiten, així com veure la persona que som i que podem ser, són algunes de les claus que us ensenyarem en aquest nou curs.

Si necessiteu més informació sobre aquest o qualsevol altre programa dels que us oferim a ESEC Centre Formació, podeu atansar-vos a la nostra pàgina web o acudir, sense cap tipus de compromís, a les nostres instal·lacions on us ampliarem tota la informació que necessiteu i us guiarem perquè us decidiu a prendre les regnes de la vostra carrera personal i professional.

esec cursos formacio sabadell