Les empreses creuen en la formació online

Les empreses creuen en la formació online

La formació online s’està convertint en el mètode més freqüent utilitzat per les empreses a l’hora d’impartir formació als seus treballadors. A ESEC Centre Formació hem sigut testimonis d’aquesta tendència i, no només per a les empreses, sinó que també nosaltres mateixos, des de la irrupció amb força de les noves tecnologies, vam apostar per oferir a tots els nostres alumnes la possibilitat de formar-se mitjançant la formació online que tants avantatges proporciona, sobretot a l’hora de compaginar les obligacions del dia a dia amb aquestes tasques educatives.

Segons dades publicades després de realitzar les pertinents enquestes, més d’un 50% dels treballadors del còmput global d’empreses del nostre país, ja ha participat en algun curs d’aquest tipus. I és que, cada vegada són més les empreses que sol·liciten cursos online en modalitat d’autoaprenentatge i sistemes per apropar la formació de qualitat a un gran nombre dels seus empleats amb una inversió assumible, gràcies a la utilització de plataformes interactives. La reconeguda faceta de l’e-learning, anglicisme amb el que s’ha designat aquesta modalitat d’aprenentatge, ha captivat a grans empreses les quals ja utilitzen aquesta formació online de forma habitual per als seus treballadors.

Cada vegada són més les empreses que sol·liciten cursos online en modalitat d’autoaprenentatge i sistemes per apropar la formació de qualitat a un gran nombre dels seus empleats

La realitat és latent i les xifres no donen pas a cap dubte, i és que el sector ha viscut un augment notable en els últims anys. No només fent referència a la demanda per part d’empreses, sinó a les reestructuracions dels models educatius en universitats al principi, i ara ja fins i tot, visible a l’escola primària. L’aposta del camp educatiu per l’aprenentatge virtual ha consolidat d’una manera inimaginable l’auge del sector. I, per suposat, no podia faltar la inversió per part de centres de formació, com ESEC Centre Formació a Sabadell, on davant les necessitats d’una població que busca compatibilitzar les diferents activitats del seu dia a dia, amb l’adquisició de nous coneixements; hem hagut de respondre adaptant-nos a aquesta nova situació i posant a l’abast de tots els nostres alumnes, les facilitats més enriquidores per no perdre pistonada i poder realitzar qualsevol curs dels que s’imparteixen a les aules, des de l’ordinador de casa a través d’aquests portals online.

bigstock-Business-woman-with-her-team-a-48958436

Les empreses han sabut veure en l’e-learning una manera ràpida i efectiva on impartir la formació de la seva plantilla. Gràcies a l’evolució tecnològica, avui dia és possible oferir cursos online i no només això, sinó, a més a més, fer-ho amb una gran qualitat. Més i més companyies estan començant a integrar aquest tipus de formació en el seu dia a dia, que aferma la seva presència, gràcies a la comoditat i efectivitat que ofereix, unit a l’estalvi de costos que suposa.

Gràcies a l’evolució tecnològica, avui dia és possible oferir cursos online i no només això, sinó, a més a més, fer-ho amb una gran qualitat, de manera ràpida i efectiva, que ajuda a estalviar costos a l’empresa

Les previsions de creixement per a la formació online en les empreses són molt positives, i es preveu que durant tot aquest 2016 segueixi ascendint la rellevància d’aquesta modalitat d’aprenentatge. Sens dubte, la formació online és una excel·lent opció, per això és important seguir invertint en ella, però també, seguir invertint el nostre temps a formar-nos i desenvolupar les nostres habilitats per afrontar el futur professional amb garanties d’èxit. Des d’ESEC Centre Formació us animem a no deixar mai d’intentar-ho i a saber que aquesta modalitat és un gran recurs que us podem oferir.