Nou curs: UNE-EN-ISO 9001: 2015. Novetats, anàlisi dels canvis i gestió de riscos

Nou curs: UNE-EN-ISO 9001: 2015. Novetats, anàlisi dels canvis i gestió de riscos

Benvinguts una entrada més al blog d’ESEC Centre Formació, el vostre centre de formació de referència del Vallès on, dia a dia, seguim vetllant per la formació de totes les persones que vulguin dur a terme, amb nosaltres, aquell salt qualitatiu en la seva carrera professional. La necessitat exigida i la demanda incipient de moltes empreses del sector laboral per contractar nous perfils que s’adaptin a la filosofia de la companyia i afrontin el món laboral amb les aptituds correctes i indispensables per assolir noves metes i objectius, han provocat que el món de l’ensenyament i la formació hagi de respondre en consideració per donar resposta a aquests requeriments, de la mà d’autèntics professionals que es preocupin per complementar i ampliar els coneixements que necessiteu. I aquesta tasca tan necessària i complaent és la que duem a terme a ESEC Centre Formació, des de fa més de cinquanta anys, per ajudar-vos en la vostra progressió professional i evolucionar cap a noves maneres de seguir enriquint aquesta demanda que us permeti assolir tots els èxits que cultiveu.

curso iso 9001 sabadell

Per aconseguir-ho, no cessem en la nostra vocació i la vertadera passió que sentim per ella, de completar aquesta experiència única d’aprenentatge, amb nous cursos especialitzats en tots i cadascun dels àmbits exigits en el camp laboral, que us permetin continuar formant-vos professionalment i assolir els reptes i ambicions que us proposeu. Àmbits com el desenvolupament personal i professional, prevenció de riscos laborals i medi ambient, màrqueting i noves tecnologies, idiomes o comerç, entre molts d’altres.

Els cursos de la nostra formació professional s’engloben dintre tots els marcs laborals possibles: desenvolupament personal i professional, comerç, prevenció de riscos laborals i medi ambient, màrqueting, informàtica i xarxes socials, serveis de qualitat, idiomes…

Avui, us volem presentar un d’aquests nous cursos que podreu realitzar a les nostres instal·lacions de Sabadell el proper mes d’abril, de la mà del sr. Marc Santandreu, responsable de sistemes de gestió de Santandreu Consultors, director de sistemes de qualitat del Centre Metal·lúrgic, així com auditor amb qualificació IRCA. Parlem d’un curs d’especialització molt específic, UNE-EN-ISO 9001: 2015. Novetats, anàlisi dels canvis i gestió de riscos, centrat en conèixer els principals punts de la revisió de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, tot aplicant-los de manera pràctica, amb exemples reals, a l’actualitat del sector que se’n veu afectat.

Des d’ESEC Centre Formació us oferim una jornada formativa, pràctica i participativa on no deixar de descobrir, informar-vos i mostrar les vostres pròpies idees sobre com implantar aquests canvis que ha patit la normativa, tot incidint en els mètodes per a l’anàlisi dels riscos. Un curs, com dèiem, força especialitzat, adreçat, principalment, a tècnics o professionals que, amb nocions bàsiques de coneixements de la norma ISO 9001 actual, necessitin adquirir la formació d’aquests canvis que ha patit.

Un curs actual on treballarem amb exemples reals i exercicis aplicables a les empreses dels mateixos participants

Tot i així, tothom es benvingut a aquest curs, i per suposat, gaudiu de moltíssimes més possibilitats, si aquest no és el vostre cas, amb l’ampli ventall de cursos diversos que posem al vostre abast i que podeu consultar a la nostra pàgina web, o acostant-vos a les instal·lacions d’ESEC Centre Formació a Sabadell. Trobarem el curs que necessiteu i amb ell, junts, aconseguirem coronar els vostres objectius, responent, alhora, al nostre: la vostra plena satisfacció amb el nostre servei. 

esec cursos formacio sabadell