Com vendre els teus productes i serveis online

Com vendre els teus productes i serveis online

Avui en dia, la majoria de les empreses necessiten disposar d’una gran presència a Internet. Els avenços tecnològics han obligat a un ventall molt ampli de comerços a haver de llançar-se al món online, creant els seus propis e-commerce o botigues online, per apropar els seus productes als clients. Les antigues botigues de tota la vida han vist relegat el seu model de negoci i, fora dels comerços de proximitat més locals, les grans vendes i compres han deixat de produir-se en els punts físics clàssics de venda, a fer-ho en l’aparador mundial més famós on, tothom, pot trobar-hi allò que sempre ha buscat i que en la botiga del poble, o ciutat, mai havia aconseguit trobar.

Els consumidors s’han acostumat, totalment, a realitzar les seves compres en línia i gràcies a les millores diàries que se succeeixen en els procediments de pagament, cada vegada més segurs i protegits de les amenaces exteriors, amb productes com PayPal o els protocols de navegació segura https; s’ha aconseguit acostar molt més al consumidor a l’experiència de comprar per Internet, sempre des d’una forta base fonamentada en la més absoluta confiança.

De la mà del comerç electrònic i amb la posada en marxa d’aquests negocis virtuals, com a empresaris, podem gaudir de grans avantatges amb la inserció a aquest nou concepte de món laboral on aconseguir vendre els nostres productes i serveis. Avantatges com una major expansió del nostre mercat, ja que per mitjà d’Internet arribem a tot el món, o la gran rapidesa amb la que es manegen les vendes. Encara que les relacions amb els clients no són personals, com sí succeeix en una botiga física, i algunes d’elles que tot just ara comencen poden presentar algun tipus de problema o desconfiança; l’ús de les noves tecnologies i la seva innovació han generat d’altres canvis que han millorat la comunicació amb el client i l’empresa des d’un punt de vista, diguem-ne, diferent.

logo-prestashop

Gràcies al comerç electrònic es poden efectuar, gairebé, tot tipus de transaccions sense haver de moure’ns de la comoditat que ens presenta la llar. Amb les botigues virtuals, les empreses disposen d’una capacitat il·limitada on podem trobar un catàleg molt ampli amb els diferents productes i des d’on, com a clients, seleccionar allò que realment és del nostre interès -podent informar-nos sobre tot allò que vulguem conèixer del producte triat- i iniciar el procediment de pagament electrònic. Una dinàmica completament diferent en la relació client-empresa, però que ha permès arribar a qualsevol lloc, tant pel client que compra on vol, sense límits d’acció, com pel venedor, que gaudeix d’una segmentació de mercat infinita.

Una opció de botiga online per aconseguir assolir aquestes fites mercantils, i per la qual molts han optat, és l’ús la reconeguda PrestaShop, una eina de comerç electrònic i de codi obert utilitzada, actualment, per milions d’usuaris, autònoms i Pimes.

curs tenda online sabadell

A continuació, podeu trobar més informació sobre aquest curs amb el qual aprendre a desenvolupar una botiga online des de la base essencial i amb els més superficials coneixements en programació, per saber administrar la vostra pròpia e-commerce i expandir el vostre radi d’acció i donar ales al vostre negoci. Click aquí per més informació

esec cursos formacio sabadell