L’anglès es consolida com una de les competències més valorades a l’empresa

L’anglès es consolida com una de les competències més valorades a l’empresa

Els nous temps han fet evolucionar el mercat i la relació entre empreses. Les noves tecnologies i la globalització ha originat relacions empresarials internacionals. Ara és comú treballar amb empreses d’arreu del món, ja siguin empreses clients o empreses proveïdores. És més, a Catalunya, les exportacions han crescut considerablement en els últims deu anys, tot i patir una crisis financera mundial.

Exportar, ha estat una solució per a moltes empreses de Catalunya. Però aquesta solució no ha estat a l’abast de totes elles. Només les empreses que han apostat per contractar personal amb competències en idiomes com l’anglès, el francès o el xinès se n’han pogut beneficiar. I, si no han contractat, les empreses que avui en dia han fet créixer les exportacions a Catalunya, han invertit en formació per als seus empleats, en el domini de terceres llengües. Fa 20 anys, les empreses pràcticament no tenien necessitat de contar amb personal que parlés anglès. Ara, és pràcticament impensable poder trobar alguna empresa que no conti amb cap integrant que domini llengües estrangeres. Tot i així, un de les principals competències demandades a les ofertes de feina, és el domini de l’anglès. Només hem de navegar durant 5 minuts a portals de feina com infojobs per poder-ho comprovar.

Cuaderno del Domingo Barco y contenedores en el puerto de Barcelona Foto Vicens Forner

Dominar l’anglès no només ens pot obrir moltes opcions laborals si no que, a més, podrem optar a les més ben remunerades. El salari a les multinacionals implantades a Barcelona es troba per sobre del de petites i mitjanes empreses catalanes. El salari de les start-ups (aquestes si que són catalanes) també es troba per sobre de la mitja. Tant per accedir a una oferta de multinacionals com de startups es demanen competències en l’ús de noves tecnologies com en el domini de l’anglès.

ESEC ofereix cursos d’anglès a Sabadell

A Sabadell, trobareu a ESEC una solució a les vostres necessitats, ja que podreu trobar classes d’anglès particulars, classes orientades a les negociacions (http://www.centrem.cat/mostracurs.asp?id=1993) o de pronunciació, entre d’altres.

 

 

 

esec cursos formacio sabadell