Arriba la productivitat digital

Arriba la productivitat digital

Organitzar-se és més fàcil que mai amb l’ajuda de les eines que podem trobar a Internet. Ara pots transformar la manera de treballar, guanyar agilitat, eficiència professional i organització en el teu dia a dia gràcies a les habilitats digitals.

Les noves tecnologies s’han instal·lat, del tot, a les nostres vides per canviar-les per complet. Avui en dia, tenim tot allò que necessitem a tan sols un clic, tenim eines digitals per casi tot; fer el llistat de la compra, motivar-nos a fer exercici i portar una vida saludable, guardar la nostra música preferida o fer una videotrucada amb algú que viu a milers de quilòmetres.

Eines digitals per organitzar-nos millor

Aquestes eines digitals han passat de la vida quotidiana a l’àmbit laboral, per ajudar-nos a gestionar moltes de les activitats que fem cada dia i ens faciliten molt la vida.

Podem generar calendaris amb companys de feina per tal de compartir dates importants, les quals podem modificar online, podem tenir una reunió via Skype, si la persona amb la que ens hem de reunir no pot venir personalment, podem utilitzar una app per tenir post-it online, podem utilitzar Google Drive per modificar documents online, utilitzar Dropbox o We Transfer, per enviar arxius que pesen, més amb les persones que volem i un llarg etcètera.

digitalizar empresa tecnicas digitales

Hi han eines digitals molt interessants com Trello, un sistema de taulells amb el que pots gestionar les tasques classificant-les per projectes, arxius i persones responsables. Pots etiquetar persones i crear recordatoris amb l’objectiu d’aconseguir controlar l’estat del projecte.

Una altra eina a tenir en compte és Things, que ofereix recordatoris que permeten veure quines tasques són prioritàries, quines estan a l’espera i quines han de fer-se a mig termini. Et dóna la possibilitat de ser molt productiu i ordenar les idees de més a menys important.

Totes aquestes petites ajudes es tradueixen en guanyar molt temps per fer altres feines, tenir les nostres tasques ben organitzades, poder avançar feina, i en definitiva aconseguir rendir molt més en menys temps. En definitiva si fem un bon ús de les eines digitals guanyarem temps, serem més productius i, en conseqüència, més feliços.

A més a més Internet ens ofereix les xarxes socials, plataformes que podem utilitzar de manera senzilla i de forma gratuïta amb les que poder arribar a molta gent i promocionar la nostra marca o empresa.

 

Formació

Per saber fer un bon ús d’aquestes eines digitals cal que tinguem la formació adequada.  Al centre de formació ESEC pots trobar un curs per saber utilitzar correctament totes aquestes eines digitals i aconseguir una major productivitat i eficiència en la teva feina.

esec cursos formacio sabadell