El Photoshop fa miracles!

El Photoshop fa miracles!

Moltes vegades pensem que les fotografies no expliquen exactament un paisatge tal com nosaltres l’hem viscut, sembla menys impressionant. Això pot solucionar-se si sabem com fer un bon retoc fotogràfic amb Photoshop, un recurs molt útil per poder transformar una fotografia en una imatge més atractiva.

És important saber com fer una fotografia o, si més no, com retocar-la perquè sigui una imatge nítida i bonica, ja que és on guardem les nostres experiències viscudes. Una fotografia mal feta pot espatllar-nos el record d’un moment especial, per això és interessant saber com poder retocar-la i guardar-la d’una manera òptima.

¿Perquè serveix saber retocar fotografies?

El Recurs del retoc fotogràfic és molt valuós a nivell periodístic a l’hora de fer una foto de grans dimensions per la portada o pels reportatges, però també en altres sector com a la premsa del cor, on la fotografia és la peça més valuosa de les revistes.

curs-photoshop-sabadell

El retoc de fotografies també permet la recuperació de fotos antigues que ofereixen un aspecte desgastat i que a vegades podem donar per perdudes, tot i ser records molt valuosos per nosaltres. El retoc fotogràfic permet actualitzar-les i aconseguir una millor qualitat d’imatge, perquè podem conservar-les en millors condicions i més nítides.

El retoc de fotografies ofereix moltes possibilitats i per això és important conèixer el seu funcionament. Saber quina és la qualitat de la fotografia amb la que volem treballar, el mode de color (RGB, CMYK), saber utilitzar les màscares, les capes, els filtres…

Aprèn a retocar fotografies amb Photoshop

Al centre de formació ESEC fan un curs retoc fotogràfic Digital de Photoshop, en el que t’ensenyaran a retocar fotografies d’una forma professional a través de Photoshop, gràcies a eines de selecció, ajustos i correccions de la imatge, estils de capa i màscares i eines de correcció per a retrats. L’objectiu serà aprendre fer retocs d’imatges perquè puguis obtenir el millor regal de les teves experiències.

 

esec cursos formacio sabadell