Crea la teva pròpia web d’empresa

Crea la teva pròpia web d’empresa

Totes les empreses necessiten una web per presentar els seus productes i la seva marca, d’una forma visual, atractiva y dinámica. Crear una web no és fácil, es necessiten coneixements específics per seguir els passos correctes, per poder crear el domini, el disseny de la web, el hosting o la instal·lació d’un wordpress per crear un blog, dins la web de l’empresa.

Disposar d’una web corporativa funcional es indispensable per a qualsevol empresa. La tecnología no deixa d’avanár i els canvis socials també muten de forma constant, per això és imprescindible estar al dia del món online, de la la web 2.0 i del que vingui a continuación.

office-583839_960_720

Al centre de formació ESEC d’ensenyarem a treballar amb wordpress, per crear la teva propia web corporativa i puguis treure el màxim rendiment al teu negoci. Amb wordpress també podràs crear un blog intern, dins del web, on podràs explicar tot el que vulguis destacar i aprofitar per posicionar-te als buscadors, gràcies a les paraules clau.

En aquest curs d’ESEC anomenat “Com crear una web per la teva empresa”, aprendràs a fer servir dominis i servidors, instal·lar el wordpress i coneixer el seu funcionament, instal·lar pluggins de gran utilitat, arxius multimèdia, creació de pàgines internes de la web, analítica web i posicionament web per WordPress.

Aprén a dissenyar una página web de qualitat per al teu negoci que serveixi d’aparador per tots els teus clients i els posibles clients que puguin visitar-la. La gran avantatge és que la podràs fer al teu gust i la podràs modificar sempre que vulguis, afegint noves pàgines internes o pluggins que t’interessin, segons les teves necessitats.

esec-cursos-formacio-sabadell