Cursos per a joves a Sabadell per Nadal

Cursos per a joves a Sabadell per Nadal

Aquestes festes de Nadal, ESEC proposa una sèrie de cursos intensius per a joves a Sabadell. #Infoteens és una formació per a nois i noies de 1r a 4t d’ESO (de 12 a 16 anys). Són uns cursos per passar-s’ho d’allò més bé: creant videojocs, millorant els coneixements en Word, Excel o PowerPoint; i aprenent a escriure amb l’ordinador sense mirar el teclat i més de pressa, amb el curs de mecanografia.

Curs de videojocs

Els joves aprendran a programar petits videojocs de forma divertida, aplicant conceptes matemàtics i de lògica, potenciant la creativitat i la imaginació. Treballarem amb una hipòtesi i millorarem a partir de l’assaig-error. Es fa feina en equip i es presenta el projecte en públic.

cursos-joves-nadal

Programar de forma intuïtiva amb Scratch, una eina de programació en línia, és un dels reptes.

Scratch està basat en el llenguatge LOGO, que serveix per aprendre a programar de manera interactiva, a través del joc i l’assaig-error, i així introduir el pensament computacional. Té una interfície senzilla que permet crear personatges, escenaris i música, construint tot un univers i una història per al videojoc.

Curs d’ofimàtica i curs de mecanografia

L’ofimàtica i el paquet Office són eines que avui en dia utilitzem constantment. Fer-ne un bon ús ens ajuda a compartir informació, processar dades, fer presentacions de manera més atractiva i clara. La mecanografia ens facilita la tasca d’escriure en teclat de manera més eficaç, estalviant temps i errors en teclejar.

PowerPoint permet crear vistoses presentacions per explicar una idea, un treball o un projecte a una sola persona o a un auditori sencer. És un programa cada cop més indispensable, ja que el contingut visual i la defensa oral tenen cada cop més pes en l’educació i en el futur laboral.

Amb Word, redactar treballs acurats, acompanyats d’imatges, taules, gràfics… ja no tindrà dificultat. Crear índexs en els documents, amb els enllaços cap a les pàgines on es desenvolupa cada contingut serà senzill. El curs conclou amb el disseny d’una presentació molt visual del treball escrit, amb un format de document determinat, pel que fa a paràgrafs, marges i mides de paper.

A la classe d’Excel s’ensenya a tenir cura de la presentació de les dades en un full de càlcul. Dissenyar taules de continguts variats de càlculs i saber emprar les funcions més importants representa un gran avantatge a l’escola. En definitiva, a #Infoteens s’explica com crear, guardar i imprimir fulls de càlcul, com omplir-los amb les dades, les operacions i el format requerits.

Aprendre mecanografia parteix d’una correcta col·locació dels dits al teclat. Amb la pràctica d’uns exercicis de nivell progressiu, els joves avancen per escriure amb tots els dits, de forma fluïda i sense mirar el teclat. Per tal que resulti més senzill i fàcil, hem creat un programa propi per aconseguir més atenció i més rapidesa en l’escriptura. Tots els alumnes obtindran un carnet que certificarà les màximes pulsacions obtingudes.

Per què hauria d’inscriure el meu fill al curs #Infoteens d’ESEC?

Tots els recursos, programes i aptituds que s’ensenyen als cursos per a joves a Sabadell #Infoteens, l’hi seran molt útils per projectes i treballs a l’escola, crèdits de síntesi i per al futur laboral.

  1. Eficàcia: l’agilitat d’ús de les eines d’ofimàtica ajuda a optimitzar la feina, estalviar temps i esforç que, després, es pot dedicar a d’altres activitats.
  2. Treball en equip: compartir documents amb els companys de grup i fer treballs a distància resulta molt més fàcil.
  3. Simplicitat: el procés de treball se simplifica i es redueixen els processos més mecànics i avorrits.
  4. Disseny i creativitat: les presentacions més visuals i dinàmiques donen suport a les exposicions orals, i resulten més atractives.
  5. Estalvi de temps: amb el curs de mecanografia s’eviten errors i es guanya molt de temps en tasques de redacció de documents.

#Infoteens es desenvolupa durant set matins, de 9:30 h a 13:00 h. Del 27 al 29 de desembre, i del 2 al 5 de gener.

Per a qualsevol dubte, pregunta’ns i si ja ho tens clar, inscriu-te!