Formació a mida d’informàtica, disseny, màrqueting i xarxes socials

Formació a mida d’informàtica, disseny, màrqueting i xarxes socials

ESEC t’ofereix la possibilitat de formar-te d’una manera més flexible i ajustada a les teves motivacions.

Avui dia són necessaris mètodes didàctics que s’emmotllin als nostres horaris, ja que la manca de temps fa complicat compaginar totes les facetes de la nostra vida. Tanmateix, volem que siguin cursos de qualitat en els quals aprenem allò que ens interessa i que ens resultin realment útils en la nostra feina.

És essencial que ens sentim acompanyats en el procés formatiu, amb un tracte més humà i personalitzat. Per poder assolir totes aquestes expectatives, ESEC s’adequa a tu, a través de les dues modalitats formatives que t’expliquem tot seguit.

Aula Oberta: la formació flexible i tutoritzada

ESEC t’ofereix una àmplia gamma de cursos en els que podràs matricular-te en el moment més idoni per a tu. Els pots trobar a l’Aula Oberta, una forma novedosa i flexible d’aprendre, que encaixarà perfectament amb les necessitats del teu dia a dia.

Els continguts estan disponibles on-line i els pots descarregar en qualsevol moment per estudiar com i quan vulguis. A més, sempre comptes amb hores de tutoria presencial per formular preguntes i ampliar coneixements. S’habiliten uns horaris especials en què podràs estudiar amb el professor corresponent, que t’ajudarà a resoldre dubtes i adquirir els coneixements necessaris.

A l’Aula Oberta oferim formació en informàtica, ofimàtica, disseny, sistemes operatius, màrqueting i xarxes socials.

L’Aula Oberta està dotada d’equips informàtics d’última generació i de material indispensable per a treballar còmodament.

Dins d’aquest espai, hi ha una oferta de més de quaranta cursos distribuïts en dues àrees de coneixement: informàtica i disseny; màrqueting i xarxes socials.

A l’àrea d’informàtica i disseny, hi trobaràs cursos molt interessants per aprendre diversos programes i amb diferents nivells per a que escollis el més adequat a la teva situació personal. A l’àrea de màrqueting i xarxes socials, oferim cursos estimulants basats en les darreres tendències que et permetran dominar el món digital i treure’n el màxim profit.

Es tracta d’un mètode eficaç per aprendre al teu ritme, amb un horari flexible i presencial, i amb la seguretat que sempre tindràs un professor per aclarir les teves preguntes.

ESEC et dóna la garantia que tots els nostres docents són professionals altament qualificats i tenen una àmplia experiència en el seu camp.

Cursos individuals en Linkedin i Twitter

En la formació individualitzada, ens adaptem a les particularitats específiques de cada persona. Com ho fem? Dissenyant cursos a mida, en funció del nivell de coneixement, objectius a assolir i disponibilitat de l’alumne o alumna.

Per començar, la persona ens explica les seves inquietuds. A partir d’aquí, es concreten els objectius, les hores de capacitació, els temes i el nivell de profunditat al que es vol arribar.

Un tutor és l’encarregat d’impartir el curs, a més de conduir-te a definir la teva guia formativa. Disposaràs d’un temps presencial a hores convingudes i reservat exclusivament per a tu on el professor t’explicarà la matèria que més t’interessi i que sigui més adient al teu perfil professional i a les teves necessitats actuals.

Indicat per a persones que disposen de poc temps, tenen clars els objectius i necessiten una formació molt pràctica.

Curs Linkedin SabadellEl sistema et permet aprofundir en els temes rellevants sobre l’àrea de treball que t’interessa, de forma molt efectiva. Està especialment indicat per a persones que disposen de poc temps, tenen clars els objectius i necessiten una formació molt pràctica.

Oferim formació individualitzada sobre xarxes socials com Linkedin i Twitter. Van dirigits a particulars que desitgin conèixer i dominar aquestes eines de màrqueting digital. A professionals de qualsevol àrea que vulguin progressar en els seus plans de comunicació o, en l’àmbit dels recursos humans, a millorar la cerca de talent.

Dirigits a professionals del màrqueting, els recursos humans, o gerents i autònoms que vulguin progressar en la seva comunicació digital, cercar talent o fer un pas endavant en la seva marca personal.

Es tracta de cursos que s’adapten a la teva vida, no a l’inrevés. Són una manera molt efectiva de no perdre el temps en formacions genèriques i anar al gra dels teus interessos.

Tots els cursos són bonificables per la Fundae

Tant els cursos que es donen a l’Aula Oberta com els personalitzats són bonificables per la Fundació Tripartita. Què vol dir això?

Tots els sectors disposen d’un crèdit bonificable per invertir en la formació dels seus treballadors, és més, amb aquestes bonificacions el cost d’un curs pot arribar a ser de zero. A ESEC et facilitem la feina per a que puguis beneficiar-te’n ja que t’ajudem a fer totes les gestions.

Consulta tots els programas formatius de la nostra Aula Oberta:

esec-cursos-formacio-sabadell