Aprèn al teu ritme amb els cursos de formació online

Aprèn al teu ritme amb els cursos de formació online

Vols formar-te i no tens temps d’anar a classe? Vols realitzar un curs sense sortir de casa?

A ESEC et proposem un ampli catàleg de cursos de formació online bonificables que es poden cursar totalment a distància. Els avantatges de formar-se en aquesta modalitat són múltiples. En aquest article t’expliquem els detalls de la formació online que realitzem des de l’escola, les àrees d’ensenyament i com accedir-hi.

La formació online ofereix molts avantatges

Un curs online pot ser una solució molt adequada per totes aquelles persones que volen seguir formant-se d’una forma flexible i adaptada al seu estil de vida. Les formacions virtuals brinden moltes possibilitats i gaudeixen d’una sèrie d’avantatges molt interessants per a l’estudiant.

En primer lloc, ofereixen la possibilitat de formar-se a les persones que no poden desplaçar-se físicament: fan accessible la formació per a qui viu molt lluny del centre i per a qui pateix mobilitat reduïda. En una formació a distància no hi ha pèrdua de temps ni de recursos en desplaçaments.

persona-ordenador-2

D’altra banda, es pot estudiar des de qualsevol lloc: només es requereix una connexió a internet. Això vol dir que les persones poden accedir al curs les 24 hores del dia.
A més a més, cada alumne avança al seu propi ritme d’aprenentatge. En altres paraules, l’estudi de les matèries es porta a terme a una velocitat i intensitat personal, sense dependre del ritme de les classes convencionals. Cada persona dedica les hores d’estudi segons la seva disponibilitat.

Per últim, aquesta modalitat confereix una gran flexibilitat per a les persones que treballen. És una oportunitat per seguir formant-se inclús quan és incompatible assistir a classes presencials.

Àrees variades de formació online

A ESEC gaudim d’un gran ventall de cursos de formació online. La temàtica és molt variada. Cursos de vendes, d’atenció al client, de banca, de disseny, d’ofimàtica, de noves tecnologies, són algunes de les propostes. Moltes empreses i treballadors de diferents sectors poden trobar cursos adequats a les seves necessitats.

office-495808_960_720

A part de les formacions online dirigides a sectors específics, existeixen altres que poden ser interessants per a qualsevol activitat empresarial independentment del sector. En totes les empreses existeixen departaments comuns, es tracta d’àrees presents en qualsevol companyia. Entre elles destaquem la comptabilitat, els recursos humans i el màrqueting, entre d’altres. A ESEC oferim cursos en tots aquests àmbits.

Una altra dada molt interessant és que totes les formacions online són bonificables per la Fundació Tripartita. Per més comoditat, des d’ESEC t’ajudem a gestionar les bonificacions.

Com s’estructura la formació online

La persona que vulgui accedir a un curs online pot fer-ho en qualsevol moment, la matriculació roman sempre oberta. D’altra banda, el mateix alumne decideix el temps que vol dedicar i quant de temps necessita per a realitzar la formació.

persona-telf

Existeixen cursos de diversa duració depenent de la temàtica: des de 6 hores fins a 120h. Els continguts s’estructuren en unitats ordenades perquè l’estudiant faci un correcte seguiment. Segons les hores del curs, es pot dedicar més o menys temps en cursar-lo. En aquesta modalitat, ens adaptem a les necessitats de cada u.

Els materials es presenten en diversos formats. En totes les unitats es pot consultar el material escrit combinat amb suports audiovisuals. En la majoria dels cursos hi ha una part que incorpora vídeos explicatius. D’aquesta manera, es poden adquirir els coneixements d’una forma completa i amena.

Al final de cada unitat, es pot realitzar una auto pràctica i un test d’avaluació. Això permet comprovar el nivell d’assoliment de la matèria. A més, sempre que es desitgi, es pot anar enrere en els temes per si algun punt no li ha quedat del tot clar.

Suport continu de tutors experts

Els nostres docents disposen de l’experiència i la formació necessària per ensenyar la matèria. A tots els alumnes se’ls assigna un tutor expert que l’acompanya en el seu procés d’aprenentatge al que poden referir-li tots els dubtes o qüestions que sorgeixin al llarg de la formació.

tutor

Els professors guien als alumnes perquè desenvolupin les capacitats i habilitats professionals desitjades. Això els pot permetre accedir o millorar la seva situació en el mercat laboral.

Una vegada finalitzat el curs, ESEC elabora un informe final on es valora a l’alumne pel que fa al seguiment i a l’assoliment de la matèria. Finalment, l’alumne rep un diploma de la formació cursada.

Els cursos online estan pensats per ajustar-se a la vida de les persones i no a l’inrevés. Tot això sense renunciar a un aprenentatge de qualitat i guiat per experts en la matèria. L’objectiu és apropar la formació a tothom qui vulgui ampliar els seus coneixements i millorar la seva vida professional.

Si vols saber més sobre aquestes formacions, no dubtis en consultar la nostra web o truca’ns per telèfon, estarem encantats d’informar-te.

esec-cursos-formacio-sabadell