7 raons per les quals està creixent l´ús del vehicle elèctric

7 raons per les quals està creixent l´ús del vehicle elèctric

1

NO CONTAMINA. El vehicle elèctric no crema combustible i, per tant no expulsa gasos contaminants.

medi-ambient

2

NO FA SOROLL. La contaminació acústica produida pel trànsit provoca efectes negatius sobre la salud. El vehicle elèctric ens estalvia aquest problema

3

MÉS ECONÒMIC. La recàrrega de les bateries és molt més barata que omplir un dipòsit de benzina o diésel. A més, els avenços tecnològics faràn que en els propers anys el preu d’adquisició dels vehicles elèctrics s´abaratirà al voltant d´un 50% respecte del cost actual.

cotxe-electric

4

MÉS FÀCIL DE CONDUIR. Són vehicles automàtics, sense canvis de “marxes” ni embragatge. Això també es tradueix en menys elements exposat al desgast i per tant menys avaries.

5

AVANTATGES FISCALS. En algunes ciutats, com per exemple a Barcelona, l´Impost de Matriculació és gratuit i l´Impost de Vehicles de Tracció Mecànica té bonificacions de fins al 75%. Els vehicles elèctrics també estan exempts de pagar la tasa per emisions de CO2

guardiola

6

ESTALVI EN APARCAMENT. En moltes ciutats els vehicles elèctrics no han de pagar el tiquet de zona blava.

parquimetre

7

MÉS AUTONOMIA. Actualment, els vehicles elèctrics ofereixen una autonomia de fins a 400 Km. i disposen de frenada regenerativa, amb la qual, cada vegada que es trepitja el fre es recupera energia.

!

Davant del creixement de l´ús generalitzat del vehicle elèctric, és molt important que com a usuaris estem informats de les bones practiques de conducció d´aquesta tipologia de vehicles i dels riscos que comporten.

 

És per això que a ESECFORMACIÓ hem organitzat un curs de CONDUCCIÓ EFICIENT DE VEHICLES ELÈCTRICS I HÍBRIDS adreçat a persones que fan servir aquests vehicles (propietaris, conductors, manteniment de jardins, manteniment general d’edificis públics, empleats d’estaments públics, mecànics de parcs de vehicles….) amb l´objectiu de formar i actualitzar als usuaris en les noves tecnologies de la nova automoció.

Més informació sobre aquest curs