Curs pràctic de Disseny i Impressió 3D

Curs pràctic de Disseny i Impressió 3D

T’agradaria dissenyar un objecte i poder-lo imprimir després en 3D? Amb el curs pràctic de Disseny i Impressió 3D que et proposem podràs fer realitat les teves creacions.

Què es la Impressió 3D?

La impressió 3D és una innovadora tecnologia de fabricació per addició que permet crear objectes sòlids tridimensionals de forma ràpida y relativament econòmica.

Amb les impressores 3D és possible desenvolupar peces i models, fins i tot que poden servir com a prototips. En la impressió 3D no es produeix pràcticament cap minva de material, la qual cosa la fa més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Es tracta d’una tecnologia que abasta molt diversos camps d’aplicació: des de la moda, el calçat i la joieria fins a l’arquitectura, l’enginyeria, l’automoció, la medicina, la indústria o el sector aeroespacial. En els darrers anys s’ha anat fent cada cop més popular degut, en bona part, a un considerable abaratiment de costos. cursos-impressio-3d-sabadell

Segurament que més d’un cop has somiat amb una eina com una impressora 3D. Una eina que permet materialitzar les teves creacions des d’un ordinador. Una eina econòmica, neta i fàcil de fer funcionar.

Del disseny a la realitat: “Think and Make”

Impressió 3D

A ESEC, procurem donar formació útil i innovadora. Gràcies a la col·laboració amb l’empresa 3DSpiderPrint, hem convocat un curs pràctic sobre Disseny i Impressió 3D, el proper mes d’octubre.

Amb aquesta formació, podràs conèixer els diferents polímers i els tipus d’impressores 3D que existeixen, els pros i contres de cada opció. Els participants aprendreu com es dissenyen els objectes i, finalment, com aquests es materialitzen i prenen forma física mitjançant la impressió 3D.

 

Disseny i modelatge per ordinador

El que és més interessant és que es tracta d’una formació completament pràctica. El repte que es proposa és el de dissenyar una peça amb l’ordinador per, després, acabar fabricant-la amb la impressora. La impressió FDM (Fused Deposition Modeling) és una tecnologia que es basa en anar dipositant plàstic formant capes fins a completar la peça.

Curs pràctic de Disseny i Impressió 3D

S’explicarà amb detall tot el procés i cada una de les etapes per les quals cal transitar. Els errors més comuns que solen produir-se i com evitar-los. Es donarà especial importància a la fase de transició des del disseny fins a la producció de la peça. Quines qüestions cal tenir presents i com crear els arxius amb la informació de forma correcta.

Per a persones inquietes

Una formació que va dirigida a qualsevol persona interessada a conèixer aquesta eina. En especial, persones que provenen de les especialitats d’Enginyeria, Mecànica, Electricitat, Arquitectura o Disseny Industrial. Però, en tot cas, s’hi pot apuntar tothom.

A ESEC hem organitzat aquest curs perquè aprenguis a dissenyar i imprimir en 3D. Podràs materialitzar la teva creativitat, i fer realitat les teves idees. Pregunta’ns!

 

Més Informació del Curs pràctic de Disseny i Impressió 3D