5 TIPS PER ESTUDIAR DES DE CASA

5 TIPS PER ESTUDIAR DES DE CASA

Formar-te des de casa t’ofereix un munt d’avantatges. T’ajuda a conciliar els teus estudis amb la vida professional i la personal, no t’has de desplaçar, disposes de flexibilitat horaria i pots estudiar al teu ritme. Segurament que a tu se t’acudeixen molts més motius per fer-ho.

 

Però, realment saps com organitzar-te?

 

Et deixem 5 tips perquè treguis el màxim profit de la teva formació online:

 

 • ESPAI:

  Crea un espai específic per treballar on tinguis al teu abast tot allò que necessitis per estudiar: bona conexió, bona il.luminació, silenci,…

espai

 

 • PLANIFICACIÓ:

  La part bona de formar-te a distancia és que no estàs subjecte a uns horaris però això no vol dir que no et planifiquis. Fes-te un calendari d’estudi en funció de la teva disponibilitat i dels teus objectius. Marca’t unes hores d’estudi setmanals i una data de finalització del curs i compleix-ho.

planificacio

 

 • MOTIVACIÓ:

  Has de tenir molt clar per què has triat aquest curs, no perdis de vista els teus objectius, el que vols aconseguir quan l’acabis (un ascens, millora laboral, un canvi de feina,…)

motivacio

 

 • CONCENTRACIÓ:

  Evita les distraccions i no permetis interrupcions externes. Actúa com si fossis a classe presencial, sense mòbil, ni ràdio, ni TV. Comprome’t a la família perquè respectin el teu temps d’estudi, i deixa les feines de casa per abans o per després,…

concentracio

 

 • CONSTÀNCIA:

  És millor fer una mica cada dia, o cada setmana, segons el teu calendari, que no pas fer sprints de moltes hores un dia i després no tornar a posar-t’hi fins al cap de dues setmanes.

 

CONSELL EXTRA!!!

La selecció del centre on realitzaràs la formació online és fonamental.  Factors com l’experiència DEL CENTRE, l’oferta formativa, els continguts, professorat, L’ATENCIÓ A L’ALUMNE… són trets que has de tenir molt en compte quan contractis el teu curs.

ESECFORMACIÓ compta amb més de 30 anys d’experiència, oferint formació, coneixement i assessorament tant a les empreses i als seus treballadors com a les persones que vulguin formar-se en qualsevol àrea, tenint com a màxima prioritat la relació qualitat-preu en el servei.

Destacant entre els valors d’ ESECFORMACIÓ la qualitat, la innovació , la vocació de servei, i la passió per la formació.

link-a-cursos-online