Ofimàtica per millorar el rendiment comercial de la teva empresa

Ofimàtica per millorar el rendiment comercial de la teva empresa

Les empreses catalanes són en la seva majoria PIMES. Petites i mitjanes empreses en les quals els fundadors són treballadors de la pròpia empresa. Aquests emprenedors o hereus de la empresa familiar, dominen a la perfecció les tècniques i processos de producció dels bens i serveis que ofereixen,  que és el que genera valor afegit a l’empresa.

Quantes empreses coneixem on el treballador vertebral és el propietari o empresari? Moltes. És habitual veure que el propietari d’un taller mecànic és el mateix mecànic, que el propietari d’una empresa de càtering és el cuiner, o que el propietari d’una consulta dietètica sigui nutricionista…

Evolucionar o morir: Les empreses han de formar-se en vendes

La competitivitat en el mercat és ascendent i cada cop més forta, pràcticament en tots els sectors de l’economia catalana, i això, ens obliga a fer evolucionar la nostra empresa. Ja no hem de limitar-nos a produir un producte o prestar un servei de manera satisfactòria. Ara també hem d’optimitzar altres aspectes comercials: Necessitem ser els millors venedors del mercat, ser líders del nostre sector comercialment. Contractar a comercials o experts en màrqueting pot ser una opció, però moltes empreses no poden permetre’s la contractació. Llavors, la seva única opció es la formació.

Formar a un treballador de la nostra empresa o al mateix propietari en tècniques comercials o en l’ús d’eines informàtiques pot ser molt beneficiós: primer, perquè ja coneix el producte o servei, molt millor del que podria conèixer-lo un comercial o expert en màrqueting de nova contractació. En segon lloc, perquè el mateix empleat podrà desenvolupar part de les seves funcions que ja exercia anteriorment, i adquirir-ne de noves.  Sense dubte, molt millor i molt més econòmic que contractar un nou empleat.

curs sabadell ofimatica

Curs d’ofimàtica a Sabadell: Presentacions de l’empresa, dossiers i molt més.

En una primera fase del nostre pla comercial, ens focalitzarem en poder plasmar en documents les nostres qualitat com a empresa, i en disposar d’una presentació dels nostres productes i serveis. Tant si hem de realitzar una visita comercial a un client, com si hem de rebre a les nostres instal·lacions alguna persona interessada en els nostres productes o serveis, aconseguirem excel·lents resultats si disposem de material corporatiu per poder entregar en mà o, inclús, per poder enviar per correu electrònic.

Podem realitzar el nostre catàleg comercial mitjançant Microsoft Word o Microsoft Power Point. Aquestes eines d’ofimàtica ens ajudaran a plasmar en un dossier o presentació els nostres productes o serveis i informació sobre la nostra empresa.

Curs de Microsoft Word a Sabadell

Gràcies a aquest programa de Microsoft per a Windows, podrem aconseguir desenvolupar dossiers corporatius sobre la nostra empresa. Més informació aquí:

http://www.centrem.cat/mostracurs.asp?id=1893

Curs de Power Point a Sabadell

Aquest programa també es de Microsoft i, gràcies a ell, podrem desenvolupar presentacions dinàmiques. Microsoft Word està més orientat a cartes d’empresa, documents corporatius, pressupostos i dossiers. En canvi amb Power Point podrem preparar una excel·lent presentació per poder mostrar en reunions comercials. També es molt útil si decidim enviar-la per correu electrònic. Més informació aquí:

http://www.centrem.cat/mostracurs.asp?id=1893

esec cursos formacio sabadell