¡Digitalitza’t!

¡Digitalitza’t!

Son molts els negocis a España que encara no han donat el salt al territori 2.0. Encara segueix havent-hi una distancia entre els negocis que volen digitalitzar-se i els que prefereixen no apostar per la nova era d’Internet.

Empreses offline i empreses online

Les empreses offline son aquelles que tenen una botiga física, les convencionals. Però ara no és suficient amb tenir un local per vendre els teus productes, perquè son moltes les empreses que s’adapten als canvis tecnològics per aconseguir majors beneficis.

Una empresa online pot, o no, tenir una botiga física. L’empresa online és aquella que ofereix els seus serveis a través d’una pàgina web. D’aquesta manera, es fa present a Internet i aconsegueix arribar a clients potencials de tot el món d’una forma lliure i gratuïta.

Les empreses que s’adapten als canvis tenen oportunitats de sobreviure i aproximar-se molt més als hàbits de compra dels consumidors. Això significa que digitalitzar la teva empresa ha passat de ser una recomanació, a ser una obligació que les petites i mitjanes empreses han d’assumir.

Per digitalitzar la teva empresa és necessari canviar la mentalitat. Aconseguir gestionar millor la feina a partir de les avantatges que ens ofereixen els programes al núvol, així com les diferents solucions de cloud computing a més a més de moltes aplicacions que poden facilitar-te molt la vida. Avui en dia el comerç que no existeix a Internet, no existeix.

Els avenços tecnològics i els canvis d’hàbits, juntament amb l’avenç de la web 2.0, han permès a l’usuari la creació del seu propi espai a Internet sense la necessitat de tenir coneixements de programació.

página web para empresas

Digitalitza la teva empresa

 El centre de formació ESEC et proposa un curs per aprendre a crear la web de la teva empresa amb el programa wordpress. En aquest curs, podràs treure el màxim profit pel teu negoci així com crear dissenys i plantilles personalitzades per aconseguir trobar la imatge que vols donar de la teva empresa.

Un portal web senzill i funcional, personalitzat al teu gust i amb el que poder aconseguir, fàcilment, un bon posicionament web i aproximar-te a nous clients potencials.

Aprendràs a crear el teu domini, instal·laràs i personalitzaràs la plantilla del web, podràs afegir arxius multimèdia per aconseguir un web interactiu i divertit, crear diferents pàgines web dins del mateix portal, i fins i tot estrenar un bloc de l’empresa on poder generar contingut, de forma periòdica, dins de la mateixa pàgina.

esec cursos formacio sabadell