Les exportacions catalanes creixen gairebé un 5% el maig del 2016

Les exportacions catalanes creixen gairebé un 5% el maig del 2016

A la noticia d’”Expansión”  es destaca que el creixement de les exportacions catalanes ha estat de un 4,1% respecte al maig de l’any anterior, on Tarragona encapçala el creixement amb un 7,1%, seguit de Barcelona i Lleida amb un 6% i un 4,2%, respectivament.

Entre els sectors on més han crescut les exportacions, hi trobem el sector d’equipaments, amb més d’un 16% de creixement, i el sector dels automòbils, amb un 3,6% de creixement.

Aquestes notícies confirmen un creixement regular dels últims anys en el camp de les exportacions catalanes, i això, fa palès la necessitat de contractar especialistes en les exportacions per part de les grans empreses, o la necessitat de formar a PIMES en aquest camp.

Cursos a Sabadell orientats al comerç exterior

Al centre de formació ESEC, trobareu una gran oferta de cursos amb els quals assolir coneixements per poder exportar els productes de la vostra empresa.

65323ee7-0ef4-4020-aaf4-c80eb2556b0e

Programa de gestió de comerç exterior

Aquest curs  ens servirà per adquirir els coneixements necessaris des d’un punt de vista integral (gestió, administració i finances) en el camp del comerç internacional

La compravenda internacional

Des de el centre de formació ESEC, adquirirem els coneixements sobre compravenda internacional en aquest curs. És un curs destinat a petites, mitjanes i grans empreses, i que consta d’una duració de 6 hores.

Tràmits administratius per importar o exportar

En aquest curs  coneixerem quins són els documents, quin és el procés administratiu i com identificar els documents necessaris per importar o exportar productes a l’estranger.