Nou curs: Programa de desenvolupament i gestió empresarial

Nou curs: Programa de desenvolupament i gestió empresarial

Benvinguts una nova entrada al blog d’ESEC Centre Formació, centre de formació de referència del Vallès on, dia a dia, vetllem per la formació de tothom qui vulgui fer, amb nosaltres, un pas més en la seva carrera professional. Molt hem remarcat, des de la nostra posició, la necessitat actual d’afrontar el món laboral amb les aptituds correctes i indispensables per assolir noves metes i objectius, de la mà d’autèntics professionals que es preocupin per complementar i ampliar els coneixements que necessiteu per seguir endavant. Dins el marc empresarial, aquesta disposició és encara més accentuada, ja que la progressió que han patit les empreses i l’evolució cap a noves corrents d’influència mundial, han provocat un canvi amb exigència on introduir aquestes vessants que ens permetin ser els líders que tots esperem de nosaltres mateixos.

centre formacio empresarial sabadell

La direcció d’empreses és una tasca que demana esforç, entrega, voluntat, responsabilitat i actitud per ascendir la carena de reptes, entrebancs i èxits a aconseguir al llarg del camí. Una labor excepcional que requereix, però, d’uns passos previs de preparació per encarar el desafiament amb energia, sent conscients que la travessia pot ser dura, però un viatge d’aprenentatge amb gran satisfacció final.

És per tot això, que per tercera edició consecutiva, i després de l’èxit dels nostres anteriors cursos, us oferim de nou el Programa de Desenvolupament i Gestió Empresarial – PDGE. Amb aquest curs us ajudarem, a tots aquells qui vulgueu prendre les regnes de la vostra vida laboral, amb un ensenyament integral de les principals disciplines funcionals de l’empresa i habilitats directives requerides. Fonamentat en una formació teòrico-pràctica de grups reduïts, gràcies a les directrius dels nostres professors especialitzats en el tema i a la qualitat de les matèries ofertes, junts assolirem els reptes que proposa aquest curs i aconseguirem que al final del mateix acrediteu, amb el vostre certificat oficial, haver obtingut el nivell de coneixements necessaris i tingueu tota la preparació per afrontar una nova etapa professional amb nous reptes i ambicions.

Si voleu saber més sobre aquest o qualsevol altre curs dels que oferim a ESEC Centre Formació, podeu adreçar-vos a la nostra pàgina web o informar-vos al centre, on us oferim una sessió informativa per ampliar-vos tota la informació que us interessi conèixer.

esec cursos formacio sabadell