Nou curs: Tècnic en recursos humans

Nou curs: Tècnic en recursos humans

Cada vegada més, donades les condicions que patim en el món laboral, la funció del tècnic en recursos humans és vital. Són moltes les persones sense feina, i moltes les empreses que desitgen contractar, però que precisen d’una persona de qualitat, formada i amb tots els coneixements i aptituds necessàries per saber-se fer responsables de la gestió de personal i administrar els empleats qualificats en els departaments que es precisin.

A ESEC Centre Formació, la nostra lluita diària per seguir formant a tothom qui ho desitgi en la seva carrera professional, ha fet que ens especialitzem en l’oferiment d’un ventall molt ampli de cursos per brindar la possibilitat a aquestes persones de seguir endavant en el seu projecte personal laboral, i no perdre detall de les últimes i més actualitzades novetats que poden interferir en aquest aprenentatge. Front la situació que us presentàvem, i on recalcàvem aquesta necessitat intrínseca de moltes empreses i companyies de comptar amb persones de confiança, qualificades i experimentades en el camp de la gestió de personal, des del nostre centre de formació, referent a tota la comarca del Vallès Occidental, us presentem un nou curs que afrontem amb ambició per ajudar-vos a esdevenir el tècnic en recursos humans que sempre heu volgut ser.

Un curs molt recomanable per a alumnes que hagin realitzat cursos de tècnic laboral i d’administració de personal

Amb aquest nou curs, us oferim la possibilitat d’adquirir les tècniques i els procediments per a una eficaç gestió dels recursos humans en les empreses, en els àmbits de la selecció, de la política retributiva, motivació de personal, formació, entre molts d’altres.

curs per a gestio de recursos humans a sabadell

En molts pocs dies arranquem amb aquest curs de tècnic de recursos humans de 40 hores de duració, amb un programa ben perfilat i detallat, per fer èmfasi en els punts necessaris que us permetin adquirir, com dèiem, aquestes habilitats requerides i la motivació que ha de córrer per les vostres venes per afrontar-lo amb ímpetu. Quelcom que les empreses sabran veure en vosaltres i que agraireu, no només de cara al seu ús en el plànol professional, sinó també en el personal.

Oportunitats inigualables de mans d’un professorat qualificat i de classes personalitzades dirigides, per gaudir d’una experiència única a ESEC Centre Formació

Si voleu saber més sobre aquest o qualsevol altre dels cursos que us oferim a ESEC Centre Formació, no teniu més que adreçar-vos a la nostra pàgina web o informar-vos fent-nos una visita al nostre centre a Sabadell, on us oferirem tota la informació que necessiteu sobre la nostra tasca i tot el què vosaltres podeu experimentar amb ella. Una relació professional i personal enriquidora que no trobareu enlloc més.

esec cursos formacio sabadell