Cursos In-company: Cursos a empreses de Sabadell i comarca

Cursos In-company: Cursos a empreses de Sabadell i comarca

Existeixen moltes estratègies en el món empresarial per consolidar posicions avantatjoses respecte a la competència: Consolidar nous mercats, campanyes de marketing, innovació i formació dels equips humans, entre d’altres.

De les quatre estratègies comentades anteriorment n’hi ha una que, de consolidar-se, podria donar impuls a millorar les altres tres estratègies per a la nostra empresa. Estem parlant de la formació del propi personal de l’organització.

Invertint en formació per als nostres empleats, estarem dotant d’eines i de coneixements als nostres equips, perquè aquests adquireixin una visió empresarial avantatjosa per a l’empresa respecte a la seva competència. Realitzant cursos sobre marketing online, els nostres departaments de marketing y comercial podran obrir nous canals de venda i accedir a nous mercats. Invertint en formació, podem posar al dia els coneixements d’ofimàtica dels nostres administratius, per fer-los més eficients i més efectius.

Ara bé… El principal problema de les empreses és que esperen a que els propis empleats, per iniciativa pròpia, realitzin aquestes formacions que potenciïn la empresa de manera global. Hi ha altres maneres d’assegurar que els nostres empleats entrin en un procés constant d’innovació i formació: Els cursos in-company.

cursos en empresas sabadell

Què és un curs in-company?

Els cursos in-company, són cursos que es realitzen a les mateixes empreses. Des del centre formatiu ESEC de Sabadell, analitzem les necessitats de la teva empresa, proposem un programa formatiu i proposem els docents que més s’adaptin a la dinàmica de l’empresa.  Els cursos es realitzen a les mateixes instal·lacions de l’empresa que contracta la formació. D’aquesta manera, els empleats podran gaudir de totes les comoditats per realitzar les formacions que beneficiaran l’empresa de manera integral.

Quins cursos realitza ESEC a les empreses?

Es realitzen cursos de tot tipus. Cursos específics per als departaments de finances i comptabilitat de les empreses, cursos orientats a millorar les vendes dels departaments comercials, cursos de marketing i de gestió d’equips per als dirigents de l’empresa. Cursos de disseny i de marketing online… Des de el primer moment en que una empresa contacta amb l’escola de formació ESEC, es trobarà assessorada i, aquesta, farà l’anàlisi conjuntament amb els integrants de l’empresa, per valorar i proposar la formació que més beneficiï a la organització.

esec cursos formacio sabadell