La importància de tenir un perfil en LinkedIn

La importància de tenir un perfil en LinkedIn

Les xarxes socials rodegen el nostre dia a dia, les nostres comunicacions socials. Actualment totes les empreses tenen perfil a Twitter i a Facebook, oferint continguts del que s’està duent a terme a l’empresa o explicant novetats i promocions. Però de xarxes socials n’hi ha moltes i de molts tipus, com Linkedin. Aquesta plataforma suposa un aparador molt útil a nivell professional, tant pel que busca feina com pel que vol contractar un treballador. S’ha convertit també en un portal de notícies i debats sobre temes d’actualitat i et permet ensenyar el teu currículum, en línia, a milers d’empreses connectades a aquesta xarxa social.

Quines avantatges tenim quan creem un perfil professional a Linkedin?

Si crees un perfil a Linkedin tens més opcions de trobar feina, ja que ofereixes el teu currículum en línia i fas que arribi a moltes empreses. Aconsegueixes una major visibilitat a la xarxa i tens moltes més possibilitats de fer-te veure i millorar el teu currículum, gràcies a les recomanacions i la valoració de qualitats i competències de les persones que han treballat amb tu, en algun moment o altre.

curs-linkedin-sabadell

Si una empresa està interessada en el teu perfil, pot posar-se en contacte amb tu mitjançant un missatge privat i pots fer seguiment a empreses que t’interessin, a més a més de mirar les ofertes de feina que s’adapten al teu perfil professional.

Com utilitzar Linkedin? 

LinkedIn és la xarxa professional de negocis per excel·lència. Trobar clients, col·laboradors, proveïdors o distribuïdors és ara més fàcil que mai. Al centre de formació ESEC, aprendràs les claus per treure’n profit. Ampliar la xarxa de contactes, saber-la gestionar i fer un bon networking és essencial per als professionals i per als negocis d’avui en dia.  Al centre de formació ESEC t’ensenyaran a gestionar la xarxa de contactes i recomanacions, l’estratègia de continguts i bloc, la participació en grups, les pàgines d’empresa i analítica i la borsa de treball.

esec cursos formacio sabadell